Spis treści
Centrum Badawczo-Rozwojowe dla branży mleczarskiej
Research and Development Center for the dairy industry
ARTYKUŁ NAUKOWY RECENZOWANY
Mikroflora serów dojrzewających
Microbiota of ripening cheese
Możliwości zastosowania wysokich ciśnień w technologii potencjalnie probiotycznych mlecznych napojów fermentowanych
Application of high pressure in technology of potentially probiotic milk beverages
Skąd się biorą mikotoksykozy u bydła
Where from cattle's mycotoxicosis get
Organizacja badań w Unii Europejskiej w ramach perspektywy finansowej na lata 2014-2020
The organization of the scientific research in the European Union in the framework of the financial perspectives for years 2014-2020
Perspektywy rozwoju polskiego przemysłu spożywczego w świetle badań foresightowych
Perspectives for development of Polish food industry based on foresight studies
Innowacyjne produkty mleczarskie a znaczenie analizy sensorycznej w kształtowaniu jakości
The innovative milk products and the meaning of the sensory analysis in the quality formation
V Międzynarodowe Sympozjum Rozpyłowego Suszenia Produktów Mleczarskich
5th International Symposium on Spray Dried Dairy Products